Hoppa till sidinnehåll

Daglig verksamhet

Daglig verksamhet finns på flera platser i kommunen. Daglig verksamhet är individuellt utformad och ska bidra till personlig utveckling och öka delaktighet i samhället. Det finns dagliga verksamheter med inriktningar som till exempel datorer, hantverk, matlagning och bilvård. Det finns också möjlighet till praktikplats på olika företag i kommunen.

Ansökan om dagligverksamhet

För att få komma till daglig verksamhet behöver du ett biståndsbeslut. Du ansöker om daglig verksamhet genom att fylla i och skicka in en ansökningsblankett till Sjukvård och omsorg i Norrtälje.

Här hittar du ansökningsblanketten och mer information om hur du ansöker

Avgift

Daglig verksamhet kostar ingenting, du får habiliteringsersättning.

Utförare av daglig verksamhet

Ordinarie utförare av daglig verksamhet

Det är Vårdbolaget Tiohundra som är den ordinarie utföraren av daglig verksamhet i Norrtälje kommun

Vårdbolaget Tiohundra

Privata utförare i Norrtälje kommun

I Norrtälje kommun finns det också privata utförare som Sjukvård och omsorg i Norrtälje kan avropa plats i daglig verksamhet från.

Kooperativet Industrihuset ekonomisk föreningMind Me Omsorg ABNytida resursteamet ABBalder Daglig Verksamhet

E-tjänst och blanketter

Här kan du ansöka om biståndsbedömda insatser som exempelvis dagverksamhet, turbundna resor, hemtjänst, kontaktperson, korttidsboende, tillfällig vistelse, avlösning, ledsagning, trygghetslarm samt GPS larm.

Starta e-tjänsten Ansöka om biståndsbedömda insatserAnsökningsblankett för biståndsbedömd insats enligt Socialtjänstlagen (SoL)Ansökningsblankett för biståndsbedömd insats enligt Lagen om stöd och service (LSS)
Senast ändrad: 2024-03-13